Pascual strawberry/banana,kos me fruta i pasterizuar 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

209 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pascual strawberry/banana,kos me fruta i pasterizuar 4 x 125 gr.