Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cif Cream micro crystals Lila Flower,pastrues dhe dezinfektues per kuzhinen 500 ml.