Baroni al cacao e nocciole,biskota me copa lajthie 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni al cacao e nocciole,biskota me copa lajthie 700 gr.