Eka bebe,djathe i shkrire 8 porcione 140 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

105 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Eka bebe,djathe i shkrire 8 porcione 140 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.