Toblerone sticks impulse,akullore me copa cokollate dhe lajthie 100 ml.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Toblerone sticks impulse,akullore me copa cokollate dhe lajthie 100 ml.