Peruntina Ptuj Sallam Extra,sallam 350 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

150 Lekë / cope

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Peruntina Ptuj Sallam Extra 650 gr.