Ultra Compact,tampon per heqjen e makiazhit 100 cope.

Kozmetike-Solar / Make-up dhe aksesore make-up-i

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ultra Compact,tampon per heqjen e makiazhit 100 cope.