Garnier Botanic Therapy Honey & propolis,shampo shume te demtuar dhe me maja te ndara 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Garnier Botanic Therapy Honey & propolis,shampo shume te demtuar dhe me maja te ndara 400 ml.