Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

240 Lekë / cope

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Wtm Hazelnuts cream with chocolate and hazelnuts taste,cokokrem me lajthi 400 gr.