Fairy Pomegranate & Red Orange,detergjent per enet me shege dhe portokall i kuq 1350 ml.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Ilaç pjatash

340 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fairy Pomegranate & Red Orange,detergjent per enet me shege dhe portokall i kuq 1350 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.