Noynoy Family,qumesht i fresket lope 1.5% yndyre,1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Noynoy Family,qumesht i fresket lope 1.5% yndyre,1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.