Muller mix yogurt al pistacchio piu mandorle croccanti,kos me fruta te thata 130 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

110 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Muller mix yogurt al pistacchio piu mandorle croccanti,kos me fruta te thata 130 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.