San Carlo Lime & Pink pepper flavour,patatina me limes dhe piper te kuq 50 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

75 Lekë / pako


Detajet e Produktit

San Carlo Lime & Pink pepper flavour,patatina me limes dhe piper te kuq 50 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.