Nestle Mio formaggino,djathe i shkrire 6 cope 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

210 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Nestle Mio formaggino,djathe i shkrire 6 cope 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.