Erzeni,djathe i bardhe dhie me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

820 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Erzeni,djathe i bardhe dhie me kg.

820/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.