Erzeni,kackavall dele vakum me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

280 Lekë / 250 gr


Detajet e Produktit

Erzeni,kackavall dele vakum me kg.

1120/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.