Pasticeri Lika,mini tollumba 700 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Embëlsira të ndryshme

240 Lekë / pako

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pasticeri Lika,mini tollumba 700 gr.