Jacobs Cappuccino vanilla,kapucino me shije vanilje 10 cope.

Kafe dhe Caj / Kapucino dhe salep

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Jacobs Cappuccino vanilla,kapucino me shije vanilje 10 cope.