President crema de cheddar,djathe i shkrire me shije cedari 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

289 Lekë / cope


Detajet e Produktit

President crema de cheddar,djathe i shkrire me shije cedari 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.