Danonino vanilie,kos i pijshem me shije vanilje 70 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

95 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danonino vanilie,kos i pijshem me shije vanilje 70 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.