Perfetto mayonnaise,majoneze delikates 500 ml. 1 + 1 Falas.

Salca dhe antipasta te gatshme / Majonezё

180 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Perfetto mayonnaise,majoneze delikates 500 ml. 1 + 1 Falas.

Data e Skadencës: 3 Shtator 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.