Atlantis Salmone Affumicato,salmon i tymosur 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Salmon dhe merluc

480 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Atlantis Salmone Affumicato,salmon i tymosur 100 gr.


Produkti nuk është më në stok.