Logex Spugne Abrasive 4 salvadita,sfungjer enesh 4 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Sfungjerë

170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Logex Spugne Abrasive 4 salvadita,sfungjer enesh 4 cope.