Caotonic choco,cokollate qumeshti dhe mbushje kremi 20 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Çokollata tё vogla

45 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Caotonic choco,cokollate qumeshti dhe mbushje kremi 20 gr.