Garnier Fructis Coconut Water,shampo per floke me rrenje te yndyrshme dhe maja te thata 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Garnier Fructis Coconut Water,shampo per floke me rrenje te yndyrshme dhe maja te thata 400 ml.