Gillette Skinguard sensitive,brisk per rroje me 1 koke dhe 2 tehe.

Higjena personale / Për rruajtje

1,000 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Gillette Skinguard sensitive,brisk per rroje me 1 koke dhe 2 tehe.