Alpina Latticino fresco,djathe i shkrire light 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

170 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Alpina Latticino fresco,djathe i shkrire light 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.