Mondelice (Campina) Puddis vanilla,kos frutash me shije vanilje 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

165 Lekë / cope

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mondelice (Campina) Puddis vanilla,kos frutash me shije vanilje 4 x 125 gr.

Data e Skadencës: 7 Prill 2020