Mondelice (Campina) Puddis cokolada,kos frutash me shije cokollate 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

165 Lekë / pako

130 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Mondelice (Campina) Puddis cokolada,kos frutash me shije cokollate 4 x 125 gr.

Data e Skadencës: 8 Prill 2020