Heidi Dark Mint & Limon,cokollate e zeze me copeza limoni dhe mente 80 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Heidi Dark Mint & Limon,cokollate e zeze me copeza limoni dhe mente 80 gr.