Scandal Mocha & vanilla caramel,akullore me shije vanilje & karameli 150 ml.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Scandal Mocha & vanilla caramel,akullore me shije vanilje & karameli 150 ml.


Produkti nuk është më në stok.