Scandal Vanilla parfait,akullore me shije vanilje,bajame & qershi 150 ml.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Scandal Vanilla parfait,akullore me shije vanilje,bajame & qershi 150 ml.