Oreo Strawberry Cheesecake,biskota me mbushje krem luleshtrydhe 154 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

140 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Oreo Strawberry Cheesecake,biskota me mbushje krem luleshtrydhe 154 gr.