Chef panna,krem qumeshti natyrale 500 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Pana

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Chef panna,krem qumeshti natyrale 500 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.