Nutella biscuits,biskote e mbushur me shtrese lajthi-kakao 304 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

390 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Nutella biscuits,biskote e mbushur me shtrese lajthi-kakao 304 gr.


Produkti nuk është më në stok.