Zepa Natyral,djathe i bardhe nga qumesht dhie i pasterizuar vakum 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zepa Natyral,djathe i bardhe nga qumesht dhie i pasterizuar vakum 200 gr.