Zepa Natyral,kos dhie natyral ne qelq 3.2 % yndyre 1 L.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zepa Natyral,kos dhie natyral ne qelq 3.2 % yndyre 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.