Purlan Delicat gently cares & protect,detergjent per rrobat e leshta me 19 larje 750 ml.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Për rroba leshi dhe delikate

320 Lekë / cope

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Purlan Delicat gently cares & protect,detergjent per rrobat e leshta me 19 larje 750 ml.