Purlan Delicat gently cares & protect,detergjent per rrobat e leshta me 38 larje 1500 ml.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Për rroba leshi dhe delikate

540 Lekë / cope

470 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Purlan Delicat gently cares & protect,detergjent per rrobat e leshta me 38 larje 1500 ml.