Zepa Natyral,djath dhie 1 kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

1,000 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zepa Natyral,djath dhie 1 kg.