San Carlo,patatina me shije limes & piper i kuq 50 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

75 Lekë / pako


Detajet e Produktit

San Carlo,patatina me shije limes & piper i kuq 50 gr.


Produkti nuk është më në stok.