Zepa Natyral,djathe i bardhe nga qumesht dhie i pasterizuar vakum 400 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

430 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Zepa Natyral,djathe i bardhe nga qumesht dhie i pasterizuar vakum 400 gr.


Produkti nuk është më në stok.