Papadopoulos cookies orange,biskota me copa portokalli dhe cokollate 180 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Papadopoulos cookies orange,biskota me copa portokalli dhe cokollate 180 gr.