Stark biscuits cocoa & orange,biskota me shije portokalli dhe mbushje cokollate 220 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Stark biscuits cocoa & orange,biskota me shije portokalli dhe mbushje cokollate 220 gr.