Stark Integrino apple & cinnamon,biskota me molle dhe kanelle 185 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Stark Integrino apple & cinnamon,biskota me molle dhe kanelle 185 gr.