Stark Integrino hazelnut chocolate,biskota me cokollate dhe copa lajthie 185 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Stark Integrino hazelnut chocolate,biskota me cokollate dhe copa lajthie 185 gr.