Delamaris Sardine limono,sardele me limon 90 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

135 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delamaris Sardine limono,sardele me limon 90 gr.