Delamaris Mediterana,sallate makarel me ullinj 125 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delamaris Mediterana,sallate makarel me ullinj 125 gr.