Delamaris Sardine olju,sardele ne vaj luledielli 90 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

135 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delamaris Sardine olju,sardele ne vaj luledielli 90 gr.