Delamaris Skusa Garden,sallate makarel me fasule te kuqe dhe te bardha 125 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

200 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delamaris Skusa Garden,sallate makarel me fasule te kuqe dhe te bardha 125 gr.